Selector's Choice is the Mixmeister Radio Show that features all varieties of music from Hip-Hop and R & B to Polka including Tag-Team mixes, from seasoned professionals to newbies alike.

Hosts: Twisted Rook (Theodore Remington Rooks), Omlette Brothers

Beatmixing.com Homepage    BeatMixing Forums  Hop To Forum Categories  Selector's Choice - All Music, Your Prerogative
Page 1 2 3 4 
Go
New
Find
Notify
Tools
  Login/Join 
  TopicTopic StarterRepliesViewsLast Post
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicSelector's Choice to be Retired Tonight...tepmix0524
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicClassic Underground Mix (Part 1)- Coming Soon!DJ Rick E0426
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix Added "nappy house turtle mess"Leroy51055
by Leroy
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicDnC presents "Eclectic Tides of the New Dawn"DnC91009
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix uploaded - Lost in Metropolis I (Old Skool)Leroy71291
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - Lost in MetropolisLeroy51113
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicTeadance Seriesandycub2793
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew big tag - team - mix uploaded: "Transatlantic - Party - Mix" !DJ Mojito13984
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Tag Team Mix Added: The Song Of The Siren<Wildr>151818
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew mix: DnB Head 6DJ Fraud81133
by DJ Fraud
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix Uploaded - Some 80's Morning Music ISaint Steven111518
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew mix - The Ultimate 80s Pop Anthems (volume 1)DJ-Jez152710
by DJ-Jez
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicRadio Server Down Tonight for Maintenancetepmix0557
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew mix added - 80s, 90s & Now!DJ Tonto31305
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - "THE WORKOUT"MrCucho71036
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion Topicphreaq - Cinco de Mayophreaq5945
by phreaq
No New ContentRead-OnlyDiscussion Topicuploadedjimmylove3687
by MadameFLY
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - "Come Together, A Tropical Tribute To The Beatles"MrCucho164337
by MadameFLY
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - Tag Team Wildr & Siob - Learning Curves   Page 1 2 <Wildr>272889
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicPresenting: Press the Jump ButtonMoto41101
by dj yellowNgreen
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicMY BEGINNINGS II THE FREESTYLE YEARSI.V.I4998
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion Topicplur ~ Chemical Assault (MOVED TO TRANSLUCENT)k.shoe3960
by DnC
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicPresenting: Passing Vice CityMoto111168
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicLINKIN PARK FANS UNITE !!!Kalentrine0682
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicJust Uploaded new mix (R&B Mello Rap Vibe 1)MixMaster Lodown0758
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicJust Uploaded My Mix Session (Slick R&B Mello Rap Vibe 1)MixMaster Lodown01122
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicJust Uploaded a New MixX-FileCase31111
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicAdvanced Warning - Stream Update!!<Wildr>192872
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicLondon Will Rock - NEW MIXKalentrine2781
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicCrazy Frog Unleashedk.shoe181803
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicAndyCub - TeaDance Series Volume 1<Wildr>0841
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicMY BEGINNINGSI.V.I161322
by DJ Mojito
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicMy first mix "DJs fun with Euro - Dance Vol. I"DJ Mojito1897
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - PUSHIN' ItMrCucho51260
by MrCucho
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix: DnB Head 5DJ Fraud51420
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicMénage à troisMoto41348
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew mix just upped Aug_20_Mix (78:14)Jimi J62143
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - The Intermediate Files 3 - Classic Rock II 47m 45s<Wildr>61197
by MrCucho
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix - The Intermediate Files - File 4 Pop n RnB 1hr 59s<Wildr>1824
by DJ-Jez
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew mix - Laid-Back Grooves v1DJ-Jez91359
by DJ-Jez
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicVIDEO FROM THE NEW GUY (TAKE 2)Kalentrine0840
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicMasters in the mix part2....KALIFA41110
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion Topic--Masters In The Mix-- Hi NRG @ 129 BPMKALIFA71658
by k.shoe
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Guy= NEW SONGKalentrine101516
by Kalentrine
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Guy = Another New MIXKalentrine11042
by <Wildr>
No New ContentRead-OnlyDiscussion TopicNew Mix From themadmixer: Danger ! - High Voltagethemadmixer0940